Re: [Forum] Exim mailserver problem - Host rejected initial greeting

From: Jesper R. Meyer <jrm_at_upthere.dk>
Date: Wed, 11 Jul 2007 09:38:13 +0200

On Wed, 11 Jul 2007 06:44:35 +0200, "Thorbjørn Ravn Andersen"
<thorbjoern_at_gmail.com> wrote:
>
> Prøv du at skrive "HELO www.abuse.net" i stedet for "HELO localhost" i
> din telnet-test.

Det fungere udemærket, og hvis man fortsætter med en gyldig adresse
leveres mailen til brugeren.

HELO test:
 # telnet upthere.homelinux.org 25
 220 server01.upthere.homelinux.org ESMTP Exim 4.63 Wed, 11 Jul 2007
09:16:39 +0200
> HELO www.abuse.net
 250 server01.upthere.homelinux.org Hello 132.dairy.****.se [80.65.***.132]

EHLO test:
 # telnet upthere.homelinux.org 25
 220 server01.upthere.homelinux.org ESMTP Exim 4.63 Wed, 11 Jul 2007
09:18:25 +0200
>EHLO www.abuse.net
 250-server01.upthere.homelinux.org Hello 132.dairy.****.se [80.65.***.132]
 250-SIZE 52428800
 250-PIPELINING
 250 HELP

Relay testen på abuse.net viser jo desværre ikke rigtigt noget out put ud
over første 220 linie fra mail serveren, derefter brydes forbindelsen...

I nat fik jeg en Mail Deliver Warning fra gmail.
 TEMP_FAILURE: Unspecified Error (SENT_EHLO): Connection reset by peer

men den fortæller jo heller ikke så meget...

Kan det være min router som lave ged i det? Det burde jo ikke være det
når jeg kan komme igennem med telnet, men hvem ved?

//Jesper
Received on Wed Jul 11 2007 - 09:38:13 CEST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Thu Jul 12 2007 - 05:00:01 CEST