Re: [Forum] AceCad digitizer

From: Andreas Bach Aaen <abach@mail1.stofanet.dk>
Date: Tue Jan 21 2003 - 01:04:07 CET

Søndag den 19. januar 2003 23:35 skrev Martin Filtenborg:

> http://perso.wanadoo.fr/edouard.tisserant/acecad/ ser ud til at
> være den mest relevante. Der finder jeg en beskrivelse af hvordan
> jeg skal insmod'e modulerne evdev og acecad og tilføje et par
> sektioner til XF86Config-4, og så sku' det fungere efter restart af
> X.

Har du oprettet det/de nødvendige devices i /dev/ ?
Her skal du bruge mknod kommandoen.
>
> Godt nok er det muligt at insmod'e, men både evdev og acecad
> forbliver unused, når jeg kigger i outputtet fra lsmod. Jeg fatter
> åbenbart ikke hvordan modulerne knyttes sammen med hardwaren og en

Hvad står det i /var/log/messages efter insmod af modulerne?

> eventuel bruger (X) af samme modulers interface. Og X nægter at
> starte, fordi et inputdevice - digitizeren - ikke er tilstede.

Hvad skriver X mere præcist?

/dev/evdev not found? eller lignende?

Selv har jeg en Wacon Graphire digitizer.

lsmod giver:
evdev 3632 1 (autoclean)
wacom 4272 0 (autoclean) (unused)
input 3424 0 [evdev wacom]

I min XF86Config har jeg sectioner som denne:
Section "InputDevice"
    Identifier "Cursor1"
    Driver "wacom"
    Option "Type" "cursor"
    Option "Device" "/dev/input/event0"
    Option "Mode" "Relative"
    Option "USB" "on"
EndSection

Det er klart at /dev/input/event0 skal eksistere.
 ls -l /dev/input/event0
crw-rw---- 1 root root 13, 64 apr 14 2001
/dev/input/event0

Mvh

-- 
 /\ ,_  _|,_ _  _  _,  |¨) _  _ |_    /\  _  _ ,_
/¨¨\| )(_|| (-'.-|`-,  |¨).-|(_ | )  /¨¨\.-|(-'| )
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
grep -r 'Andreas Bach Aaen' /usr/src/linux
Received on Tue Jan 21 01:10:34 2003

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Tue Jul 19 2005 - 16:04:36 CEST