Re: [Forum] Apache og 301

From: Mads Toftum <mads@toftum.dk>
Date: Thu Aug 08 2002 - 16:36:18 CEST

On Thu, Aug 08, 2002 at 04:30:07PM +0200, Henrik Brix Andersen wrote:
> Hej!
>
> Jeg er stødt på et problem med min apache webserver.
> Mit site ligger i ~brix/public_html og apache er sat op til at vise
> indholdet af dette directory ved http://172.16.26.164/~brix
>
> Når jeg tilgår sitet gennem en browser fra localhost, får jeg fint sitet
> vist og følgende entry i min /var/log/httpd/access_log:
> 127.0.0.1 - - [08/Aug/2002:16:06:40 +0200] "GET /~brix HTTP/1.1" 301 305 "-" "Opera/6.02 (Linux 2.4.19 i686; U) [en]"
> 127.0.0.1 - - [08/Aug/2002:16:06:40 +0200] "GET /~brix/ HTTP/1.1" 200 2657 "-" "Opera/6.02 (Linux 2.4.19 i686; U) [en]"
>
> Tilgår jeg derimod sitet fra en remote PC (her en MS WinXP maskine) får
> jeg ikke sitet vist og får følgende i min /var/log/httpd/access_log:
> 172.16.27.171 - - [08/Aug/2002:16:17:53 +0200] "GET /~brix HTTP/1.1" 301 305 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)"
>
> Tilføjer jeg en "/" får jeg sitet og følgende i min
> /var/log/httpd/access_log:
> 172.16.27.171 - - [08/Aug/2002:16:17:51 +0200] "GET /~brix/ HTTP/1.1" 200 2657 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)"
>
> Hvorfor virker den 301 redirect, som apache sender, med min browser på
> localhost men ikke med den på den remote PC?
>
Det er et FAQ - se:
http://httpd.apache.org/docs/misc/FAQ.html#set-servername

vh

Mads Toftum

-- 
`Darn it, who spiked my coffee with water?!' - lwall
Received on Thu Aug 08 16:36:12 2002

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Tue Jul 19 2005 - 16:04:02 CEST